LOADING

Despre Noi

Daca ai ajuns aici, nu vrem sa te plictisim spunind cuvinte mari despre cat de mult iubim fotografia, cat de pasionati suntem si cata experienta vasta avem ca fotografi. Tot ce vrei sa afli despre noi trebuie sa ‘’citesti‘’ in fotografiile noastre. Aici, in portofoliul nostru, poti sa iti dai seama ca abordam un stil fotografic curat, fara prelucrare excesiva, ca ne place sa cautam si sa scoatem in evidenta tot ce ai tu mai frumos si ca toata emotia si incarcatura zilei voastre speciale trebuiesc puse in cea mai buna lumina.
In fotografiile noastre trebuie sa te regasesti, sa iti vedem personalitatea, sa fugi de conventional si de clisee, trebuie sa fii convins ca nimic nu este lasat la voia intamplarii.
Trebuie sa stii deasemena ca fotografia de nunta nu este pentru noi numai pasiune, ci si un fel de a fi, un mod de viata, un job full time, un mod de exprimare artistica, o responsabilitate pe care ne-o asumam din dorinta de a crea ceva imortant pentru tine, imagini personale si unice care sa iti vorbeasca peste ani.
Fotografiem in Bucuresti si Craiova dar ne deplasam in orice alta locatie din tara sau strainatate.

Mai multe despre noi aici  sau aici.

Suna-ne
Contact
error: