[hide]
<h4>Fotograf Sibiu Nunta</h4>
Fotograf Sibiu nunta, Daca vrei sa fii cu adevarat superba, si sa ai fotografii frumoase la nunta, atunci trebuie sa tii cont de cateva lucruri. Chiar daca in oglinda se vede bine, asta nu inseamna ca va fi la fel si in poze. Asa ca, pregateste-te sa faci cteva teste atat cu coafura cat si cu machiajul, indiferent daca folosesti un profesionist sau o prietena. Trebuie sa fii sigura ca arata bine si pe camera, asa ca fa-ti cateva poze digitale odata ce coafura si machiajul sunt terminate, si verifica daca iti place cum iti sta.
Cand alegi culorile si nuantele, nu te gandi doar la ce arata bine. Vremea si ora la care se vor face pozele sunt de asemenea importante – coafura si machiajul care nu se muleaza pe vremea de afara si ora zilei o sa rezulte in poze care arata cel putin ciudat. Uite cate sfaturi care o sa te ajute:
Parul
E ideal sa nu il speli cu doua zile inainte pentru ca nu o sa fie atat de „pufos” asa ca o sa arate mai bine in poze.
Sa ai cateva agrafe si fixativ pregatite cu tine in cazul in care ai nevoie de ele.
Buzele:
Nu folosi culori nud sau cu tonuri de maro pentru ca o sa te faca sa pari stearsa. Foloseste o nuanta mai luminoasa decat ce utilizezi in mod normal.
Rujurile mate pot sa iti faca gura sa para uscata, asa ca e bine sa ai gloss la tine.
Ochii:
Culorile mate arata mai bine in poze.
Nu folosi prea mult sclipici pentru ca in poze o sa arate ca transpiratie.
Foloseste un mascara waterproof. Negrul este cea mai buna alegere pentru a te asigura ca genele arata foarte lungi si stralucitoare in poze.
Asigura-te ca anti-cearcanul are fix acceeasi nuanta ca pielea ta. Daca e prea deschis in poze o sa arate oribil.
Fata
Baza este extrem de importanta cand vine vorba de machiajul de nunta. Cel mai bine este sa apelezi la un profesionist in cazul acesta. De asemenea, ai grija cu bronzul: poate sa arate grozav in realitate, dar camera accentueaza nuantele de portocaliu si galben.
[/hide]
Ramona & Mirel “All The Time” in Autumn Colors. See them again in Winter.
Gallery not found.
Distribuie