Tibi Olteanu Studio

  • Nunta
  • Portret
  • Fashion
  • Familie
  • Copii

Fotografi Craiova

studio foto craiova
studio foto craiova
studio foto craiova

Fotografi Craiova suntem noi. Pentru cei care nu ne cunosc, suntem o familie de doi fotografi, ce impart atat viata personala cat si job-ul. Suntem parintii ai doi copii minunati care ne ocupa tot timpul ramas liber de la a doua noastra ‘’casa’’ – studioul foto.

Fosti corporatisti, ‘’fugiti’’ din multinationala, care cu mult curaj au pus bazele unui mic business de familie, de mai bine de 10 ani muncind cu dragoste infinita la cladirea unui vis. Povestea noastra incepe cu dorinta de a ne construi propriul job – fotografi Craiova, propriul loc de suflet in care sa simtim ca nu muncim nici macar o zi. Si credeti-ne pe cuvant ca uneori ziua incepe la prima ora dimineata si nu se stie niciodata cand se termina. Cu toate astea nimic in lume nu ne-ar putea oprii din ceea ce facem.

Au fost ani in care am alergat intre sedinte, avioane, acte, birocratie si am fost ghidati de legi corporatiste, ani ai caror experienta ne-a ajutat in cladirea si mentinerea micului nostru business, insa de cand ne ghidam dupa propriile noastre legi, simtim acea dulce libertate si independenta care ne inspira si ne permite sa gandim creativ, sa ne imartim timpul numai intre doua lumi pe care le iubim – familia si fotografia.

A fi fotograf si a trai numai din asta pare destul de complicat. Acesta a fost primul gand atunci cand ne-am hotarit amandoi sa renuntam la vechile job-uri si sa ne schimbam radical viata. Si da, nu a fost prea usor, am realizat amandoi ca trebuie implicare 100% , am muncit zile si am facut nopti albe, am mers amandoi la evenimete in toata tara, am amenajat studioul de sute de ori, am procesat si editat mii de fotografii. In spatele fiecarui eveniment, fiecarei fotografii, fiecarui post de pe site sta o mica poveste, multa pasiune, ore de munca si implicare. Ne-am propus ca nimic din ceea ce facem sa nu fie lasat la voia intamplarii, sa fim proactivi, sa venim in intampinarea clientului si sa ii oferim o varietate mare de produse, oferte, pachete, noutati si idei in tot ceea ce este legat de fotografie. Incercam sa fim cat se poate de deschisi, de flexibili si sa oferim incredere si respect clientilor si colaboratorilor nostri. De cele mai multe ori ne iese, se mai intampla insa uneori sa dam gres, nimeni nu e perfect. Se intampla poate sa nu rezonezi cu cineva, cu cerintele cuiva, sau ceea ce ti-ai propus sa nu se infaptuiasca dar asta nu ne face sa renuntam ci mergem inainte cu dorinta de mai bine, manati de dragoste de frumos si… de dulce libertate.

error:

Content is protected. Right-click function is disabled.

× Contacteaza-ne pe Whatsapp