Tibi Olteanu Studio

  • Nunta
  • Portret
  • Fashion
  • Familie
  • Copii

Studio Foto

studio foto
studio foto
studio foto

Studio Foto. Va marturiseam cu alte ocazii despre dorinta noastra de a crea un brand si despre ambitia de a fi din ce in ce mai buni atunci cand vine vorba despre fotografia de eveniment. S-au scurs ani de munca si studiu dar dorinta noastra de a fi cat mai prezenti in industria foto, in  vietile oamenilor, in momentele lor fericite si unice nu s-a diminuat. Din aceasta dorinta a venit si ideea de a pune bazele unui mic studio foto. Si da, la vremea aceea, cu resursele respective, reusam sa deschidem un mic birou de prezentare si o zona foto. Pentru ca urmaream cu interes si admiratie ceea ce se intampla peste ocean, cu fotografii locali si cum acestia reusesc sa aduca impreuna familiile, nu numai la evenimente ci pur si simplu in studio, pentru a celebra iubirea, frumusetea, prietenia sau a bifa mici momente din viata unei familii, am inceput sa speram la o repozitionare a fotografiei de studio. Am sperat ca daca le aratam oamenilor frumusetea unui portret simplu pus in lumina perfecta, o sedinta alaturi de mama in care prin posing si lumina, dragostea trece dincolo de fotografie, o sesiune cu intreaga familie, sedinte foto tematice pe diverse teme, acestia se vor reintoarce si vor reindragii studiourile foto.

Si nu am gresit. Anii petrecuti in studioul nostru mic, ne-au dat curaj sa mergem mai departe, sa dezvoltam aceasta zona si cu pasi mici am reusit sa avem azi un studio foto in centrul Craiovei, modern si dotat cu aparatura si recuzita specifica, alaturi de un mic laborator foto care reda nostalgia si frumusetea fotografiei printate.

Studio Foto  – Tibi Olteanu Studio este visul nostru implinit, este ‚’’copilul’’ nostru de care suntem mandrii si la care muncim neincetat sa aducem plus valoare, noutate, alternativa pentru fotografia craioveana. O zona pe care ne place sa o exploram in diferse forme si in diferite aspecte. De la sedinte foto de portret, folosite pentru latura business, book-uri , beauty, lookbook-uri, sesiuni de familie si copii, fotografie de produs, advertising sau fashion, studioul poate conferii variate posibilitati de creatie.

Cu timpul oamenii au invatat sa aprecieze din ce in ce mai mult fotografia de studio si noi ne putem mandrii cu o traditie pe care am dezvoltat-o in timp. Multumim tuturor ce au avut increderea si placerea sa ne treaca pragul si indirect au pus umarul alaturi de noi la dezvolarea unui vis.

error:

Content is protected. Right-click function is disabled.

× Contacteaza-ne pe Whatsapp