Fotografia de nunta este, zicem noi, una dintre cele mai grele zone ale fotografiei. Spunem asta pentru ca la o nunta ai nevoie de un set mult mai mare de cunostiinte ca in orice alta zona a fotografiei. Sunt unii care ne-ar contrazice dar cu siguranta avem argumentele care sa ne sustina punctul de vedere. La nunta ai nevoie de cunostiinte din domeniul fotografiei de portret, cunostiinte din domeniul fotografiei de peisaj dar si o atentie ce numai in zona foto reportajelor se intalneste. Deci prieteni sunt multe de invatat pentru a putea merge la o nunta cu capul sus si fara sa-ti fie teama de rezultatul final.

Vrem sa va invatam „the right way” ceea ce va va ajuta sa creati o fotografie curata. Fotografie care in timp poate sa va aduca succesul ca si fotograf de nunta.
Ce o sa invatam in aceste zile de workshop:

Ce avem nevoie pentru o nunta si cum alegem echipamentul in functie de ceea ce dorim sa obtinem.

Punerea in valoare a subiectului. Desi putini o fac aceasta este poate cea mai importanta parte a unei fotografii bine realizate.

Lumina. Tipuri de lumina, variante de iluminare, surse de lumina si cum pot fi ele folosite.

Compozitie. Reguli si elemente ce fac o fotografie interesanta pentru privitor si cum sa le identificam.

2 Sedinte Foto. Vom fotografia impreuna o sedinta de pregatire a mirilor cat si o sedinta foto de cuplu.

Analiza si Comentarea fotografiilor realizate in cadrul sedintelor. Feedback pentru fiecare cursant in parte cu explicatii si metode de imbunatatire.

Cursul are loc intre 20 si 22 Noiembrie 2018.

Distribuie