Cauti fotograf nunta craiova? Daca evenimentul cel mare, pe care l-ai asteptat poate toata viata, se apropie si ai vrea sa fie asa cum l-ai visat, atunci trebuie sa stii ca organizarea este cheia unei nunti reusite. Vei primii numeroase sfaturi, idei iar internetul este plin cu sugestii, insa pentru tine este foarte important sa ai un plan care sa stea la baza listei tale de prioritati si dorinte.

fotograf nunta craiova

Printre primele ganduri si dorinte ale oricarei mirese care isi organizeaza nunta se numara alegerea echipei foto – video. Ziua nuntii tale este unica, cu momente ce nu se pot repeta, cu senzatii, trairi si emotii ce au o insemnatate aparte pentru tine, de aceea selectia unui fotograf nu va fi o sarcina usoara.

Cand vine vorba de amintirile tale va trebui sa te asiguri ca incredintezi aceasta sarcina persoanei potrivite, unui profesionist care sa reusasca sa documenteze perfect cursul evenimentului dar si sa creeze in acelasi timp o poveste unica.

Sunt nenumarate moduri de a selecta fotograful de nunta, de la un clik distanta pe internet pana la recomandarea celor mai buni prieteni, insa un lucru e cert, in zilele noastre exista destula transparenta si o analiza mai amanuntitat a portofoliului fotografului iti va da raspunsul cautat referitor la stilul, calitatea si abordarea unui eveniment.

Primul pas ce trebuie parcurs ar fi ca pe agenda ta de planificare a nuntii sa adaugi sectiunea foto-video si sa incepi cautarile. In principiu daca ai idee asupra stilului pe care il cauti, sfatul este ca lista ta sa nu fie mai mare de 4-5 variante de echipe.

Printre primele criterii de alegere ar fi experienta, calitatea materialelor si seriozitatea persoanei careia ii vei incredinta aminirile tale.

Evident ca in portofoliul unui fotograf nunta craiova nu pot intra toate evenimentele insa intr-un site bine pus la punct al unui fotograf cu experienta, va trebui sa regasesti mai multe evenimente complete, care sa iti faca o idee asupra consistentei muncii acestuia.

Sfat: fereste-te de selectii! Intr-un portofoliu trebuie sa regasesti nunti complete sau atunci cand mergi sa discuti cu fotograful cere sa iti prezinte unul sau doua evenimente care sa urmareasca tot parcursul zilei cat si sedinte after wedding.

Un alt criteriu important dupa care trebuie sa te ghidezi in momentul in care ajungi sa te intalnesti cu persoanele selectate este modul de comunicare cu acestea. La intalnirea cu fotograful trebuie sa iti dai seama daca te poti simtii relaxata,  daca reusesti si creezi o conexiune cu el si daca se creaza acea mica chimie care de obicei face ca totul sa decurga calm si relaxat. Trebuie sa te gandesti ca pe langa fotografiile dorite, fotograful trebuie sa iti ‘’livreze’’ momente de relaxare si nu stres si incordare, vei petrece mare parte din zi alaturi de el si vei avea nevoie sa fii in largul tau.

O alta latura la care trebuie sa fi atenta este seriozitatea firmei din spatele persoanei. Un fotograf profesionist si experimentat te va invita la discutie intr-un studio sau birou in care iti va prezenta minutios materialele sale, nicidecum in bar, pub, acasa etc.

Iti va prezenta oferte standard dar este important si sa fie flexibil si sa iti personalizeze pachetele in functie de ceea ce tu doresti.

Un alt aspect care sigur te intereseaza este bugetul. Trebuie sa fi constienta ca un fotograf nunta craiova bun nu poate sa fie si ieftin. E nevoie sa puneti accent pe raportul calitate-pret. Asta insa nu inseamna intotdeauna ceea ce este scump este si bun si invers. Calculeaza-ti un buget usor flexibil pe care poti negocia.

Si foarte important este sa ceri, sa citesti si sa treci intr-un contract, toate aspectele serviciilor de care beneficiezi. Contractul este hartia care ofera siguranta, legitimitate si incredere, ambelor parti.

Nu uita, un fotograf bun va fi si foarte ocupat, asa ca un aspect important este sa faci selectia acestuia cu mult timp inainte pentru a te asigura de disponibilitatea lui.

Discuta cat mai sincer si deschis atat despre ce iti doresti ca stil de fotografie cat si toate aspectele financiare ale serviciilor prestate si cu siguranta daca ai toate aceste lucruri stabilite de la bun inceput, in ziua nuntii nu vei avea griji din acest punct de vedere si te vei lasa ghidata de profesionistii de langa tine.

Distribuie